Translate

16 Kasım 2012 Cuma

DoğumGünü Hikayesi-Monsterhıgh

Doğa geçen sene tanıştı Monsterhıgh'larla.Bizim çocukluğumuzda Barbie bebekler en güzel iken şimdi en güzeller canavar bebekler(ilginç).
Geçen seneden bu yana zaman zaman kendine bu bebeklerden aldı.Dergisini sürekli alıyor.Yani Doğa hanım küçük  bir Monsterhıgh hayranı.Durum böyle olunca bu sene doğumgünü partisini de Monsterhıgh'lı istedi.

İşe doğum günü davetiyelerini hazırlamak ile başladık.Siyah fon üzerine Monsterhıgh kızlarını yerleştirip Doğa'ya özel hale getirdim.Bunların çıktısını aldıktan sonra kenarlarını şekilli makas ile kestim.(Resimler pek iyi değil,siyah parlamış) Oldukça havalı oldular  ;)

Parti için masa örtüsü,tabak,peçeteleri hazır aldım.Ama bardaklar için Doğa'ya söz vermiştim.Dolayısıyia onlarıda ben hazırladım.Bunun için Önce beğendiğimiz bir resmi seçip sonra etiketlere bastırdım.Kenarlarını yine şekilli makasla kesip bardaklara Doğa ile yapıştırdık




Yine yiyecekler için hazırladığımız minik kürdanlara geldi sıra.Dergilerden istediğimiz canavar resimlerini kestik renkli kartonlara yapıştırıp kürdan taktık.Bu minik kürdanları aslında ben küçük kekler için hazırlamıştım ancak sonra hamburger menüye dönünce bunları hamburgerlerin üzerine batırmaya karar verdim.Hatta bir iki tanesini de pastanın üzerine ekstra süs yaptım :)











Gelelim artık ev süslerine.Öncelikle yarasalar bu temanın vazgeçilmezi sanırım.Ama bizim bildiğimiz gibi korkutucu değil bu kızlar.Evet evet bu yarasalar kız :)



Hepsi tek tek kesilip pembe kurdelalarıyla buluştular sonra evin dört bir yanına yayılıp asılı kaldılar:)








Yarasalara desteği pembe&siyah kedi merdivenleri ve dergilerden edindiğimiz posterler ile verdik :)


Doğum günü yazısına gelince yemek masasının arkasındaki duvarıkullanmaya karar verdim.Hazır aldığımız geçen senelerden kalan HAPPY BRITHDAY ler konsepte uymayınca :) bende yine renkli kartonlarla kendim yapmaya karar verdim.

Siyah fon kestim üstüne renkli kartonlardan her harfi değişik renkte kesip yapıştırdım.Yarasalara uysun diye kenarlarına birer küçük kurdela eklemeyi unutmadım.




Ayrıca birde pembe rafya alıp belli uzunlularda kestim.Makasla kıvırıp tavana birkaç yere tutturdum.Yandaki resimde birisi görünmüş.







Doğa'nın bir de pinyata isteği vardı bu sene.Oda MH'lı olabilirmi diye sordu.Aslında aklımda başka bir fikir vardı amazamansızlıktan en kolayına kaçmak zorunda kaldım.Pinyata yapılısını merak ederseniz sorun lütfen.Sonuçta pinyatamız resimlerdeki gibi oldu.Doğa 3.vuruşta patlattı :) Çocuklar çok şekerler karıncalar gibi topladılar o kadar şekeri jelibonu :)



Pastamızı daha evvel ki posta görmüştünüz.Bu nedenle parti sonunda kızlara hediye ettiğimiz paketlere ve minik kalp anahtarlıklara geldi sıra.Anahtarlıkları monsterhıg'lara uygun olsun diye pembe&siyah ördüm.

 Kutuları babamız tek tek kendisi yaptı(benim hiç zamanım kalmamıştı çünkü) Kurdelaları takma işinide dedemize verdik :)Parti çıkışı hediye kutularının içinde birer çikolata ve anahtarlıkları vardı.


Koşturmacalı,yoğun ,yorucu bir süreci atlattık.Darısı seneye umarım.Kuzu mutlu oldu ya gerisi boş...







2 yorum:

  1. hepsi çok güzel ince düşünülmüş çok tatlı kızınız çok şanslı ama tabi anne olarak siz kendinizi şanslı görüyorsunuzdur :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim.Elbette bende onun gibi bir kız evlad sahibi olduğum için kendimi oldukça sanslı görüyorum :)

    YanıtlaSil